Bij bestellingen boven € 100,- (inclusief btw) is het verzenden van jouw NONON bestelling gratis.
Bij bestellingen onder € 100,- (inclusief btw) wordt er een bedrag van €6,95  in rekening gebracht voor verzend- en administratiekosten.

Jouw NONON bestelling wordt binnen 2 dagen verstuurd, tenzij anders vermeld. In de praktijk betekent dit dat jouw pakket gemiddeld binnen 3 dagen geleverd wordt.

Als je jouw producten buiten Nederland wilt laten bezorgen neem dan contact met ons op via dit formulier.

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dit, om wat voor reden dan ook, niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met NONON via het contactformulier

Je kunt je aankoop retourneren volgens de vastgelegde termijnen uit de algemene voorwaarden. Je kunt zonder opgave van reden binnen een termijn van 14 dagen, na ontvangst van je bestelling, de overeenkomst ontbinden en producten retour zenden. Je dient dan de aangekochte producten in de onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking en in ongebruikte staat (i.v.m. hygiëne) te retourneren. NONON stort het aanschafbedrag binnen veertien dagen na ontvangst van de geretourneerde producten terug op jouw bankrekening. Kosten van retourzendingen komen voor eigen rekening.

Let op: in verband met de hygiëneregels kunnen wij uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen.

Mocht er iets niet in orde zijn met het product of de levering, neem dan zo snel mogelijk contact op met NONON.