fbpx

Caprylyl Glycol

Caprylyl Glycol is een ingrediënt dat in cosmetica vooral wordt gebruikt om geen of minder conserveringsmiddelen toe te voegen. Onder speciale omstandigheden heeft caprylyl glycol namelijk een conserverende werking.

Upload jouw foto en ontvang gratis
make-up advies op maat van onze top-visagistes.

Klik voor een gratis Make-up advies binnen 1 dag
De waardering van nonon.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 271 reviews.