Make up workshop voor beginners

De basis voor minerale make-up: De daylook

De NONON make up workshop voor beginners is er voor iedereen die zich wil leren opmaken als een pro.

Wil jij leren werken met professionele 100% natuurlijke make up? Wil je weten hoe je een mooie egale huid creëert? Hoe je lijntjes, vlekjes en oneffenheden laat verdwijnen en je gezicht met kleurgebruik kunt liften?  Je leert het tijdens de NONON make up workshop voor beginners.

19.95 per persoon
Beginner
19.95
Gevorderden
19.95
High tea
39.95
High wine
39.95
Groepen
19.95
Vriendinnen
19.95
Beach Look
19.95
Festival Look
19.95

Wat kun je verwachten tijdens onze make up workshop voor beginners?

Iedere workshop bij NONON begint met een warm welkom en feestelijke bubbels. Je maakt kennis met de professionele begeleider en met de andere deelnemers. Terwijl jullie genieten van lekkere hapjes en drankjes reinigt de professionele begeleider haar huid en laat stap voor stap zien hoe zij een prachtige natuurlijke daylook aanbrengt. Daarna gaan jullie zelf aan de slag. Voor iedereen is er een eigen werkplek met grote verlichte spiegel, alle typen en kleuren make up en instrumenten.

Interactief en hands-on

De make up workshop voor beginners is interactief. De begeleider vertelt en doet voor. Tussendoor kun je altijd vragen stellen en van dichtbij komen bekijken wat ze voordoet. Als jullie zelf aan de slag gaan loopt de begeleider langs. Ze helpt je met kleuren en instrumenten kiezen en geeft tips. En dat doet ze op een laagdrempelige manier zodat je er thuis ook mee aan de slag kunt.

Professionele begeleiding

Visagiste Linda Blauw is bedenker en eigenaar van NONON. Zij had zelf last van een gevoelige huid en kreeg uitslag van de meeste merken make up. Daarom ontwikkelde ze haar eigen make up lijn. 100% natuurlijk en geschikt voor alle huidtypen. Linda heeft inmiddels een team van visagistes om zich heel verzameld. Zij staan voor jou klaar om je de fijne kneepjes van het vak te leren.

Binnen 2 uur alle tips en tricks

De workshop duurt twee uur en in die tijd krijg je alle tips en tricks voor een prachtige natuurlijke daylook. Je hebt misschien weleens gehoord van concealer, primer, blusher en highlighter. Tijdens de workshop leer je waar je het voor gebruikt, hoe je het aanbrengt en in welke volgorde. We beginnen met reinigen en eindigen met mascara, de finishing touch van jouw daylook.

Gezellige leerzame middag

De workshop is leerzaam maar bovenal ontzettend gezellig. In de sfeervolle ruimte hangt een ontspannen sfeer. Genieten van een leuke middag of avond uit is het allerbelangrijkste. De lekkere hapjes en drankjes dragen daar natuurlijk volop aan bij. De make up workshop voor beginners is vanaf 14 jaar* en een perfecte activiteit voor een vriendinnendag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Make up workshop voor gevorderden

Heb je de basis al onder de knie? Kies dan voor de make up workshop voor gevorderden. Tijdens deze workshop leggen we de focus op de ogen. Leer hoe je een goede smokey eye aanbrengt of creëer een prachtige partylook. Bekijk hier een overzicht van alle workshops.

Programma workshop voor beginners

 • Ontvangst met prosecco, koffie of thee en iets lekkers
 • Uitleg perfect aanbrengen van mooie natuurlijke daylook
 • Reinigen en voorbereiden van de huid met NONON Skin care producten
 • Wegwerken van oneffenheden met verschillende kleuren concealer
 • Foundationkleur bepalen en egaal aanbrengen
 • Make-up kleuradvies
 • Met blusher en highlighter contouren zetten
 • Wenkbrauwen vormgeven
 • Basic oogmakeup aanbrengen

Tijdens de workshop gebruik je professionele minerale make-up (100% natuurlijk) en een penselenset van NONON.

Tijdsduur

De make up workshop voor beginners duurt twee uur. Je bent een kwartier voor de start van harte welkom voor een ontspannen ontvangst en kennismaking.

Locatie

De make up workshop voor beginners wordt gegeven in de mooie sfeervolle ruimte op Dorpsstraat 25 in Nieuwe Niedorp. Er is vlak bij de workshopruimte voldoende parkeerruimte vrij langs de kant van de weg.

Kosten

De make up workshop voor beginners kost 19.95 per persoon. Leuk om cadeau te geven én te krijgen.

*Let op: De minimumleeftijd voor deelname aan de make up workshop is 14 jaar. Deelnemers tussen de 14 en 18 jaar mogen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

Wat zeggen anderen over deze make-up workshop?

Boek direct deze workshop online.

 • NONON make-up workshops
 • boekingen@nonon-workshops.nl
 • Dorpsstraat 25
 • 1733AD Nieuwe Niedorp

Andere make up workshops van NONON

Gevorderden
19.95
High tea
39.95
High wine
39.95
Groepen
19.95
Vriendinnen
19.95
Beach Look
19.95
Festival Look
19.95
De waardering van nonon.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 971 reviews.