Ben jij ondernemer in de beautyindustrie en ben je op zoek naar een verantwoord cosmeticamerk om te verkopen in jouw salon of winkel? Dan ben je bij NONON aan het juiste adres.

NONON vindt het belangrijk dat haar wederverkopers dezelfde waarden en idealen delen. Samen kunnen we werken aan een wereld waar cosmetica niet alleen draait om glitter en glamour. NONON is een nononsense cosmeticamerk. Wij gebruiken geen moeilijke woorden. Geen poeha, maar wij zijn eerlijk en duidelijk. De producten van NONON zijn gemaakt om de natuurlijke schoonheid van onze klanten te benadrukken. Make-up en gezichtsverzorging van NONON kan men met een goed gevoel gebruiken. Want wie wordt er gelukkig van producten die schadelijk zijn voor mens, dier en omgeving?

Wat kan NONON haar wederverkopers bieden?

–          Een aantrekkelijk start-inkooptarief

–          Persoonlijke training over de producten voor je hele verkoopteam

–          Promotiemateriaal zoals bedrukte tasjes en folders met stappenplan  

–          Mooie displays om de producten in uit te stallen

NONON heeft twee pakketten samengesteld: een startpakket met een mooie selectie van onze bestsellers en een volledig pakket met alle producten uit ons assortiment. Uiteraard is een pakket op maat ook mogelijk, waarbij u zelf een selectie maakt uit onze producten.

 

Interesse om wederverkoper te worden van NONON? Neem contact met ons op!