Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dit, om wat voor reden dan ook, niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met NONON via het contactformulier

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele en ongebruikte staat (i.v.m. hygiëne) en verpakking te retourneren aan de ondernemer. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het “formulier voor herroeping” (download) invullen en dit sturen naar hi@nonon.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op: in verband met de hygiëneregels kunnen wij uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen.

Mocht er iets niet in orde zijn met het product of de levering, neem dan zo snel mogelijk contact op met NONON.

Download formulier voor herroeping