Lippenstift K11 – Klara

34,95
incl. btw

Creëer een opvallende no nonsense look met de matte lippenstift K11 KLARA. Deze lippenstift is zeer sterk gepigmenteerd en dekt dan ook volledig bij de eerste keer aanbrengen. K11 KLARA heeft een matte afwerking en glanst dus niet. Dit is een lippenstift die je gedurende dag niet of nauwelijks hoeft bij te werken door de extreem langhoudende formule. Ondanks de matte afwerking en de lang houdende formule droogt het de lippen niet uit, door de verrijking van vitamine E en verzorgende natuurlijke ingrediënten zoals abrikozenpitolie, carnaubawas en bijenwas. Let op: door de bijenwas is deze lippenstift niet veganistisch.

K11 KLARA is een bordeauxrood/bruine kleur.

Uiteraard is deze lippenstift hypoallergeen, zonder parabenen, zonder parfum en niet getest op dieren. No nonsense dus!

  • Binnen 2 werkdagen verzonden

  • Gratis verzending vanaf €100,-

Ingrediënten

  • Mica

    Heeft een glanzend effect en zorgt daarnaast voor een mooi zachte huid. (CI77019)
  • Phenoxyethanol

    Phenoxyethanol is een kleurloze olieachtige vloeistof met sterk anti-bacteriële werking. Deze stof zorgt ervoor dat het product niet bederft.
  • Abrikozenpitolie

    (Prunus armenica kernel oil): Dit is een olie geperst uit abrikozenpitten. De olie is rijk aan essentiële vetzuren en bevat vitamine A, B1, B2, B6 en E. Trekt makkelijk in de huid zonder een vettig gevoel achter te laten. Het helpt de (verouderde) huid herstellen. Abrikozenpitolie verzacht de droge en geïrriteerde huid.
  • Tocopherol

    (Antioxidant) Tocopherol is een plantaardig vitamine E die de huid beschermt en verjongende eigenschappen bezit. Daarnaast helpt tocopherol de andere werkzame stoffen dieper in de huid te brengen. Tocopherol werkt als conserveringsmiddel en komt de houdbaarheid van het product ten goede.
  • Carnaubawas

    (Copernicia Cerifera) Deze was die gewonnen wordt van de bladeren van de Carnaubapalm uit noordoost Brazilïe, wordt ook wel de ‘Koningin van alle wassen’ genoemd. De was heeft namelijk een heel hoog smeltpunt, waardoor het heel geschikt is voor zeer uiteenlopende toepassingen. Voor jouw lippenstift betekent dit dat de Carnaubawas ervoor zorgt dat jouw lippenstift mooi compact en hard blijft, óók als het heel warm wordt. Neem je NONON lippenstift dus vooral mee op vakantie naar een warm oord!
  • Octyldodecanol

  • Diisostearyl Malate

  • Caprylic/capric triglyceride

    Caprylic/capric triglyceride wordt als hydraterende en verzorgende stof voor de huid toegepast in producten als billendoekjes, lippenbalsem en zonnebrandcrème. Soms wordt het ook gebruikt als verdikkingsmiddel om een product steviger te maken. Caprylic/capric triglyceride is een mengsel van de twee vetzuren caprylzuur (ook wel octaanzuur) en caprinezuur (ook wel decaanzuur). Beide vetzuren komen van nature voor in melk van zoogdieren (met name in het vet van geitenmelk) en in palm- en kokosolie.
  • Polyethylene

  • Silica

  • Bijenwas

    (INCI: Cera Alba) Bijenwas is een vettige stof die honingbijen maken om hun raten mee op te bouwen. Hiervan maken bijen de 'cellen' waarin honing en stuifmeel wordt opgeslagen. Bijenwas is een stevige substantie met een hoog molecuulgewicht. Om deze reden smelt Bijenwas tussen de 62 en 65 °C. Dit hoge smeltpunt maakt het een ideaal product om cosmetische producten meer stevigheid te geven
  • Caprylyl Glycol

    Caprylyl Glycol is een ingrediënt dat in cosmetica vooral wordt gebruikt om geen of minder conserveringsmiddelen toe te voegen. Onder speciale omstandigheden heeft caprylyl glycol namelijk een conserverende werking.
  • Gehydrogeneerde plantaardige olie

  • Sorbinezuur

    (Sorbic Acid) Sorbinezuur is een conserveermiddel dat goed werkt tegen schimmels en gisten. Hierdoor is het product langer houdbaar. Sorbinezuur komt ook veel voor in voedingsmiddelen.
  • Vanilline

    (Vanillin) Vanille geur- en smaakstof.
  • CI 15850

  • CI 16035

  • CI 19140

  • CI 42090

  • CI 45410

  • CI 73360

  • CI 77491

  • CI 77492

  • CI 77499

  • CI 77742