Lippenstift K12 – Katja

34,95
incl. btw

Creëer een uitdagende no nonsense look met deze rijk verzorgende lippenstift K12 KATJA. Deze lippenstift heeft een hele zachte en romige textuur. Het glijdt over je lippen en houdt ze heerlijk zacht en verzorgd. K12 KATJA heeft is zeer hoog gepigmenteerd en heeft een subtiele glans. Door de langhoudende formule blijft het urenlang op je lippen zitten. Deze lippenstift is heerlijk voedend door de verzorgende ingrediënten, zoals castorolie, abrikozenpitolie, carnaubawas, bijenwas en wolvet. Daarbij is het verrijkt met vitamine C en E waardoor je lippen gedurende de dag heerlijk zacht en verzorgd blijven. Let op: door de toevoeging van bijenwas en wolvet is deze lippenstift niet veganistisch.

K12 KATJA is een donkere chocoladebruine kleur.

Uiteraard is deze lippenstift hypoallergeen, zonder parabenen, zonder parfum en niet getest op dieren. No nonsense dus!

  • Binnen 2 werkdagen verzonden

  • Gratis verzending vanaf €100,-

Ingrediënten

  • Mica

    Heeft een glanzend effect en zorgt daarnaast voor een mooi zachte huid. (CI77019)
  • Phenoxyethanol

    Phenoxyethanol is een kleurloze olieachtige vloeistof met sterk anti-bacteriële werking. Deze stof zorgt ervoor dat het product niet bederft.
  • Abrikozenpitolie

    (Prunus armenica kernel oil): Dit is een olie geperst uit abrikozenpitten. De olie is rijk aan essentiële vetzuren en bevat vitamine A, B1, B2, B6 en E. Trekt makkelijk in de huid zonder een vettig gevoel achter te laten. Het helpt de (verouderde) huid herstellen. Abrikozenpitolie verzacht de droge en geïrriteerde huid.
  • Tocopherol

    (Antioxidant) Tocopherol is een plantaardig vitamine E die de huid beschermt en verjongende eigenschappen bezit. Daarnaast helpt tocopherol de andere werkzame stoffen dieper in de huid te brengen. Tocopherol werkt als conserveringsmiddel en komt de houdbaarheid van het product ten goede.
  • Carnaubawas

    (Copernicia Cerifera) Deze was die gewonnen wordt van de bladeren van de Carnaubapalm uit noordoost Brazilïe, wordt ook wel de ‘Koningin van alle wassen’ genoemd. De was heeft namelijk een heel hoog smeltpunt, waardoor het heel geschikt is voor zeer uiteenlopende toepassingen. Voor jouw lippenstift betekent dit dat de Carnaubawas ervoor zorgt dat jouw lippenstift mooi compact en hard blijft, óók als het heel warm wordt. Neem je NONON lippenstift dus vooral mee op vakantie naar een warm oord!
  • Octyldodecanol

  • Diisostearyl Malate

  • Caprylic/capric triglyceride

    Caprylic/capric triglyceride wordt als hydraterende en verzorgende stof voor de huid toegepast in producten als billendoekjes, lippenbalsem en zonnebrandcrème. Soms wordt het ook gebruikt als verdikkingsmiddel om een product steviger te maken. Caprylic/capric triglyceride is een mengsel van de twee vetzuren caprylzuur (ook wel octaanzuur) en caprinezuur (ook wel decaanzuur). Beide vetzuren komen van nature voor in melk van zoogdieren (met name in het vet van geitenmelk) en in palm- en kokosolie.
  • Polyethylene

  • Silica

  • Bijenwas

    (INCI: Cera Alba) Bijenwas is een vettige stof die honingbijen maken om hun raten mee op te bouwen. Hiervan maken bijen de 'cellen' waarin honing en stuifmeel wordt opgeslagen. Bijenwas is een stevige substantie met een hoog molecuulgewicht. Om deze reden smelt Bijenwas tussen de 62 en 65 °C. Dit hoge smeltpunt maakt het een ideaal product om cosmetische producten meer stevigheid te geven
  • Caprylyl Glycol

    Caprylyl Glycol is een ingrediënt dat in cosmetica vooral wordt gebruikt om geen of minder conserveringsmiddelen toe te voegen. Onder speciale omstandigheden heeft caprylyl glycol namelijk een conserverende werking.
  • Gehydrogeneerde plantaardige olie

  • Sorbinezuur

    (Sorbic Acid) Sorbinezuur is een conserveermiddel dat goed werkt tegen schimmels en gisten. Hierdoor is het product langer houdbaar. Sorbinezuur komt ook veel voor in voedingsmiddelen.
  • Vanilline

    (Vanillin) Vanille geur- en smaakstof.
  • CI 15850

  • CI 16035

  • CI 19140

  • CI 42090

  • CI 45410

  • CI 73360

  • CI 77491

  • CI 77492

  • CI 77499

  • CI 77742