NONON workshops

Wil jij graag leren werken met professionele, 100% natuurlijke make-up van NONON? Weten hoe je een mooie egale huid krijgt? Hoe je lijntjes, vlekken, oneffenheden laat verdwijnen als sneeuw voor de zon? Wat goed is voor je huid?

NONON (voorheen BlueArts) leert het je! In slechts twee uur! Je leert hoe je met de 100% natuurlijke make-up van ons eigen merk het mooiste in jezelf kunt accentueren. De mooiste looks creëer je voortaan gewoon zelf, met alle tips & tricks van onze ervaren visagisten. En met je geheime wapen: professionele minerale make-up van NONON!

Omdat NONON de hoogste eisen stelt aan haar make-up, ontwikkelde creative director Linda Blauw haar eigen lijn: NONON. Een no-nonsense en 100% natuurlijke make-up van de allerhoogste kwaliteit. Goed voor je huid, goed voor het milieu en goed voor een prachtige natuurlijke uitstraling!

Met de zijdezachte producten van NONON leer je de luxueuze make-up, met huidverzorgende eigenschappen van mineralen, heel goed kennen.

Onze workshops zijn echt een feestje: heerlijke hapjes, feestelijke bubbels, een ontspannen sfeer op een vriendelijke locatie en een bruisende professionele begeleiding! Niet alleen leer je hoe je je van je mooiste kant kunt laten zien, je leert ook om de 100% natuurlijke minerale make-up van NONON te gebruiken als een ware professional! Stralend ga je weer naar huis: door de ontspannen sfeer, je nieuwe look én natuurlijk de producten van NONON.

www.nonon-workshops.nl

Dorpsstraat 25
Nieuwe Niedorp